Om oss

Om Vitosine

Vi är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet inom kosttillskott, läkemedel, fotvård, fodertillskott, hälsa och träning som tillhandahåller säkra och effektiva kvalitetsprodukter på ett enkelt och kundvänligt sätt. 

Vi arbetar ständigt med att skapa en god köpupplevelse och hög service för våra kunder samt möjligheten att kunna handla snabbt, enkelt och tryggt på nätet utan komplikationer. Ett steg i ledet är att vi alltid erbjuder fri frakt på alla beställningar samt avgiftsfri faktura med möjlighet att betala efter att produkterna levererats hem. 

Utöver att ta ansvar för vårt sortiment så försöker vi dessutom att värna om miljön. Det innebär att vi återvänder alla kartonger och annat material såsom bubbelplast och skydd som når vårt lager.

Vår ambition är att sprida hälsa och glädje till dig som kund och vår omgivning med syfte att bidra till en mer välmående värld. 

Har ni några frågor, funderingar eller saknar någon produkt i sortimentet, tveka inte att ta kontakt med oss på kundservice, vi svarar inom 24 timmar, men oftast mycket snabbare än så!

Kundservice
E-post: info@vitosine.com


Företagsuppgifter
Vitosine AB
Organisationsnummer: 559118-9625
Momsregistreringsnummer: SE559118962501
Bolaget har sitt säte i Västra Götalandsregionen, Mölndal och är registrerat för F-skatt och moms. 


Faktura-, leverans- och returadress
Vitosine AB, Växthusgatan 8, 431 60 Mölndal