Om oss

Om Vitosine

Vi tillhandahåller säkra, effektiva och pålitliga kvalitetsprodukter från godkända och certifierade leverantörer på ett enkelt och kundvänligt sätt. Alla produkter som vi erbjuder i vårt sortiment är 100% autentiska och håller högsta kvalitet inom respektive kategori. 

Vårt sortiment innehåller produkter inom följande områden:

  • Hälsokost
  • Hudvård
  • Hårvård
  • Supermat/Superfood
  • Vitaminer & Mineraler
  • Kolloidalt Silver

Vi arbetar ständigt med att skapa en god köpupplevelse och hög service för våra kunder samt möjligheten att kunna handla snabbt, enkelt och tryggt på nätet utan komplikationer. Ett steg i ledet är att vi alltid erbjuder fri frakt på alla beställningar samt avgiftsfri faktura med möjlighet att betala efter att produkterna levererats hem.

Utöver att ta ansvar för vårt sortiment så försöker vi dessutom att värna om miljön. Det innebär att vi återvänder alla kartonger och annat material såsom bubbelplast och skydd som når vårt lager.

Vår ambition är att sprida hälsa och glädje till dig som kund och vår omgivning med syfte att bidra till en mer välmående och lyckligare värld. 

Har ni några frågor, funderingar eller saknar någon produkt i sortimentet, tveka inte att ta kontakt med oss på kundservice!

Kundservice
E-post: info@vitosine.com


Företagsuppgifter
Vitosine AB
Organisationsnummer: 559118-9625
Momsregistreringsnummer: SE559118962501
Bolaget har sitt säte i Västra Götalandsregionen, Mölndal och är registrerat för F-skatt och moms. 


Faktura-, leverans- och returadress
Vitosine AB, Växthusgatan 8, 431 60 Mölndal