Om oss

Om Vitosine 

Vi är ett familjeägt företag med mångårig erfarenhet av kosttillskott, läkemedel, fotvård, fodertillskott, hälsa och träning som tillhandahåller säkra och effektiva kvalitetsprodukter på ett enkelt och kundvänligt sätt.

Vi arbetar ständigt för att skapa en bra köpupplevelse och en hög servicenivå för våra kunder såväl som förmågan att handla snabbt, enkelt och säkert online utan komplikationer. Ett steg i processen är att vi alltid erbjuder gratis frakt på alla beställningar samt gratis faktura med möjlighet att betala efter att produkterna har levererats hem.

Förutom att ta ansvar för vårt sortiment försöker vi också skydda miljön. Detta innebär att vi återanvänder kartonger och annat material som bubbelplast och skydd som når vårt lager. Vi är även anslutna till förpacknings- och tidningsinsamlingen. Vilket innebär att vi betalar förpackningsavgifter och tar därmed vårt producentansvar för återvinning av förpackningar.

Vår ambition är att sprida hälsa och glädje till dig som kund och vår omgivning med målet att bidra till en mer välmående värld.

Om du har några frågor, problem eller saknar någon produkt i sortimentet, tveka inte att kontakta oss på kundservice, vi kommer att svara inom 24 timmar, men vanligtvis mycket snabbare än så!


Kundservice
E-Post: [email protected]


Här finns viFaktura, leverans och returadress
Vitosine AB, Flöjelbergsgatan 8B, 431 37 Mölndal


Företagsinformation
Vitosine AB
Organisationsnummer: 559118-9625
Momsregistreringsnummer: SE559118962501
Företaget har sitt säte i Västra Götalandsregionen, Mölndal och är registrerat för F-skatt och moms.