Frakt & leverans

Frakt- & leverans inom Sverige
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar inom Sverige. Normalt har du ditt paket redan inom 1-4 arbetsdagar. I vissa fall kan det dröja lite längre och kan bero på att Postleverantören ibland kan få förseningar eller tekniska problem. Vi försöker då i första hand att informera dig via mail om eventuell leveransförsening. Har du mot förmodan inte fått ditt paket efter 7 arbetsdagar ber vi dig kontakta kundservice på e-postadress: [email protected] 

Med leveransval “Standard Frakt” skickas beställningen med Citymail eller Postnord till din brevlåda eller till ett ombud nära dig. Detta avgörs av brevbäraren. Om paketet ej får plats i brevlådan kan det komma att läggas utanför din dörr eller att hängas i en påse på din brevlåda. Paket som väger över 500g skickas normalt alltid till ett paket-ombud. 

Med leveransval “Postnord” skickas beställningen med Postnord MyPack Collect till närmaste Postnord-ombud. Detta leveransval kostar 19:-, men är kostnadsfritt vid beställningar över 299:-.  

Med leveransval “DHL” skickas beställningen till närmaste DHL-ombud mot en kostnad på 29:-. 

Har du önskemål om specifikt ombud, vänligen lämna ett meddelande i samband med din beställning i kassan eller skicka ett mejl till [email protected] så ordnar vi det.  

Om paket ska lösas ut ska Kunden göra detta inom den tid som anges i aviseringen (oftast 7 dagar). Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Kunden får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om Kunden lämnat mobilnummer, även via telefonsamtal eller SMS. Observera att outlöst paket inte faller inom ramen för ångerrätt. 

Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar Posten, Schenker och DHL med en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan. Detta rör till exempel vissa orter med postnummer som börjar på 82-84, 86-89 samt 91-98. 

Beställningsvaror 
Observera att för beställningsvaror gäller andra leveransvillkor och framgår på respektive produktsida.   

Hemleverans inom Sverige 
Vid val av Hemleverans levereras ditt paket utanför din dörr med DHL eller Postnord utan kvittens. Genom att välja detta leveransalternativ godkänner du att chauffören kan ställa paketet utanför din dörr om ingen finns hemma.