Takesumi Supreme Pulver, 60g
309 kr
✔ Fri frakt
✔ Snabb leverans inom 1-4 dagar
✔ Betala med swish, kort, banköverföring eller faktura
Utmärkt: 4.8 av 5
Produktinformation
Takesumi Supreme från Supreme Nutrition består av karboniserad bambu och är ett svart finfördelat kolpulver utan smak som löser sig väl i vatten.
- Verkar adsorberande
- Kan användas i dryck, bröd och till tand- och hudvård
- Naturlig källa till mineraler
Takesumi verkar adsorberande* myko- och endotoxiner (samt andra biotoxiner) från en mängd organismer. I bl a Japan tillsätter man det till bröd, nudlar och dryck. Takesumi absorberar inte näringsämnen utan bidrar till att näringen integreras och påverkar inte matens smak. Vissa använder det också till tand- och hudvård.
Bambuns porösa egenskaper gör att den adsorberar* effektivt; upp till 10 gånger mer än trä som behandlats på samma sätt. Den är också en naturlig källa till mineraler (makro- och spårmineraler) och rapporteras vara alkaliserande.
* Observera skillnaden mellan absorbera och adsorbera: Absorbera: uppta, suga upp (som en svamp). Adsorbera: uppta på sin yta, suga till sig (som tejp).
Aktivt kol kan också bidra till att minska överdriven gasbildning efter måltid.
Att använda Takesumi: Takesumi är ett svart finmalet pulver som inte doftar eller smakar någonting och som löser upp sig i vatten. Du kan också blanda det i degen till ditt hembakade bröd. Tas åtskilt från läkemedel, kosttillskott och måltider. OBS! kan ge svart avföring.
Dosering: Ta 1-2 skopa/skopor 1-3 ggr/dag, 30 minuter före eller 90 minuter efter måltid.
Doser per förpackning: 120-30 st
Innehåll per 1 skopa (0,5 g):
Karboniserad bambu (takesumi) 500 mg
Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Övrigt: Kolpulver kan orsaka tillfällig och ofarlig mörk avföring. Tas åtskilt från läkemedel, kosttillskott och måltider.
Produktinformation
Takesumi Supreme från Supreme Nutrition består av karboniserad bambu och är ett svart finfördelat kolpulver utan smak som löser sig väl i vatten.
- Verkar adsorberande
- Kan användas i dryck, bröd och till tand- och hudvård
- Naturlig källa till mineraler
Takesumi verkar adsorberande* myko- och endotoxiner (samt andra biotoxiner) från en mängd organismer. I bl a Japan tillsätter man det till bröd, nudlar och dryck. Takesumi absorberar inte näringsämnen utan bidrar till att näringen integreras och påverkar inte matens smak. Vissa använder det också till tand- och hudvård.
Bambuns porösa egenskaper gör att den adsorberar* effektivt; upp till 10 gånger mer än trä som behandlats på samma sätt. Den är också en naturlig källa till mineraler (makro- och spårmineraler) och rapporteras vara alkaliserande.
* Observera skillnaden mellan absorbera och adsorbera: Absorbera: uppta, suga upp (som en svamp). Adsorbera: uppta på sin yta, suga till sig (som tejp).
Aktivt kol kan också bidra till att minska överdriven gasbildning efter måltid.
Att använda Takesumi: Takesumi är ett svart finmalet pulver som inte doftar eller smakar någonting och som löser upp sig i vatten. Du kan också blanda det i degen till ditt hembakade bröd. Tas åtskilt från läkemedel, kosttillskott och måltider. OBS! kan ge svart avföring.
Dosering: Ta 1-2 skopa/skopor 1-3 ggr/dag, 30 minuter före eller 90 minuter efter måltid.
Doser per förpackning: 120-30 st
Innehåll per 1 skopa (0,5 g):
Karboniserad bambu (takesumi) | 500 mg |
Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Övrigt: Kolpulver kan orsaka tillfällig och ofarlig mörk avföring. Tas åtskilt från läkemedel, kosttillskott och måltider.