Pureness Stark Matsmältningsenzym, 60 kapslar

  • 399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

✔ Fri frakt

✔ Snabb leverans inom 1-4 dagar

✔ Alla betalsätt


Utmärkt: 4.8 av 5

Varumärke: Pureness

Produktinformation
Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring. De hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Precis som vanligt duger bara det bästa möjliga alternativet för oss. När det kom till matsmältningsenzym hittade vi vår producent i USA. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness starka enzympreparat innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken vi använt för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Använd tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar för extra effekt!

Rekommenderad dygnsdos
2 kapsel nersköljd med vatten precis innan måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt och skyddad mot ljus. Innehåller en fuktabsorberande påse (bör ej ätas).

Näringsvärde per 1 kapsel
Mängd
Amylas

24 000 DU & 300 BAU
Proteas
90 000 HUT
Glucoamylas
50 AGU
Lipas
4 500 FIP
Laktas925 ALU
Alfagalaktosidas500 GaIU
Cellulas1 900 CU
Maltas120 DP°
Invertas260 SU
Xylanas550 XU
Fytas25 FTU
Betaglukanas50 BGU


Innehåll: 
Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Cellulosa, vatten. Mängd ämnen som är karakteristiska för kosttillskottet per kapsel: Amylas 24000 DU & 300 BAU, Proteas 90000 HUT, Glucoamylas 50 AGU, Lipas 4500 FCCFIP, Laktas 925 ALU, Alfagalaktosidas 500 GaIU, Cellulas 1900 CU, Maltas 120 DP, Invertas 260 SU, Xylanas 550 XU, Fytas 50 FTU, Betaglukanas 25 BGU.

Ursprungsland
Finland


Märk vänligen att den rekommenderade dosen inte ska överskridas och kom ihåg att detta kosttillskott inte ersätter en mångsidig kost eller andra sunda levnadsvanor. Produkten ska också förvaras utom räckhåll för barn, tack.